Over ons

Familiebedrijf

In een schuur in Keldonk begon Peter Kuijpers in de jaren 80 met onderhoud en reparatie van machines. Zo’n 10 jaar later is hij zich gaan specialiseren in worm-verdringerpompen.

Door zijn jarenlange ervaring wist hij welke problemen er in de markt ontstonden en hoe deze konden worden aangepakt. Voor Peter een mooie uitdaging om deze naar zijn inzicht beter te ontwikkelen. Samen met Jolanda, die de administratie voor haar zorg nam, is Kuijpers Pompen ontstaan.

Familie Kuijpers

Toen later hun zoon Jos mee in het bedrijf stapte heeft het bedrijf grote stappen gemaakt. Zo werd de productielocatie te Beek en Donk aangekocht waar we tot op de dag van vandaag met een team pompen ontwikkelen, testen en produceren.

Bij het produceren van onze pompen maken we gebruik van hoogwaardige materialen. Deze zorgen voor kwaliteit pompen met een lange levensduur. Samen met U kiezen we voor de juiste pomp op de juiste plek!

Recycling

Voordelen

De pompen van Kuijpers zijn hoogwaardige pompen welke in verschillende sectoren toepasbaar zijn. Hierdoor hebben onze producten een lange levensduur en hebben zeer beperkte onderhoudskosten.

Neem gerust contact met ons op

  • +31(0)6 14548288

Neem gerust contact met ons op +31 6 14548288

  • +31(0)6 14548288